katicás táska 3.

A katicás sorozat harmadik darabja is óvó néninek készült ballagási ajándékként egy "katica-kislánytól". Meggypiros kordbársony és borvörös farmer párosításával, egyszerű foltvarrással alakítottam ki az alapot. Bélése katica-mintás, melyet díszként megismételtem a fedőlapon is. Alulról varrtam fel, így kívülről ki kellett vágni az anyagot, hogy előtűnjön a virág. A vágás széleit keskenyen kirojtoztam, közepére pedig egy pici, hímzőfonalból készített pompon került.
Állítható vállpántján magasan felfut a katicás anyag, ezzel is érdekesebbé válik a táska megjelenése. Kulcstartó karabiner, mágneszár, háromrekeszes zseb található a belső részben.
wine-red jeans, cherry-red cord, sewing, bag, ladybird,  magnetic clasp, 
Sauerkirsche-rot Kord, Wein-rot Jeans, Marienkäfer, Tasche, nähen, Magnetverschluss, 

2 megjegyzés:

  1. Szuper táskákat készítettél a katicás sorozatban!
    Ez különösen tetszik!:)

    VálaszTörlés
  2. Hálás vagyok a "katica kislánytól" kapott fantasztikus táskáért! Ilyenre vágytam már rég óta, ez egy fantasztikus búcsúzó ajándék ! Különlegessége számomra az, hogy kézzel készítették, egyedi, ilyen nincs másnak, csak nekem! Számomra sugározza a szeretetet, megbecsülést, amikor a táskára nézek. Mások is megcsodálták már, dicsérték és irigykedtek a táskámat csodálva!
    Hálás köszönettel: Sz. Krisztina

    VálaszTörlés